Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sánta Erzsébet Hét 2014

2014. május 19-23 között már 10. alkalommal került megrendezésre a  TÁMOP 3.3.8. projekt keretein belül a Sánta Erzsébet Általános Iskola rendezvénye a Sánta Erzsébet Hét.

2014. május 19-én a hetet névadónk megemlékezésével kezdtük, ahol koszorúzásra is sor került. A tanulóink matematika versenyen  mérhették össze tudásukat a környező iskolák diákjaival. 2014. május 21-én a Tiszakarádi Faluházban diákjaink versmondó versenyen vehetek részt. Ez a versmondó verseny már hagyomány a tanulók életében, melyet minden éven nagy felkészüléssel és izgalommal  várnak.  Az idei verseny témája a természet volt.  Korcsoportonként indulhattak a résztvevők, akik közül a legszebben verselők könyvjutalomban és oklevélben részesültek.

3-4 osztály:

  1.   Vakles Ágnes
  2.   Oláh Mária
  3.   Kanalas Kristóf Martin

 

5-6.osztály:

  1. Horváth Júlia
  2. Horváth Letícia
  3. Horváth Bettina

7-8.osztály:

  1. Budai Fatima
  2. Oláh Alexandra
  3. Vakles Viktória

2014. május 22-én népdaléneklési versennyel folytatódott a hét, majd ezt követően a Faluházban a Sánta Erzsébet Hét Gála műsorán kiosztásra kerültek a díjak, valamint  az  óvodás gyermekek néptánccal szórakoztatták a közönséget.A  Sánta Erzsébet Általános Iskola színjátszó köréből 2 tanuló előadással mutatkozott be. A Gála műsoron a legjobb Tátika produkciók is bemutatásra kerültek újra. A gyerekek édességet és üdítőt kaptak a rendezvény alatt. A Sánta Erzsébet Hét pénteken az iskolában tartott sportnappal zárult.